UNIVERSITATEA GALATI

OPTIMIZAREA TEHNOLOGIILOR DE PREDARE SI EVALUARE LA COLEGIILE CU PROFIL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA

DIRECTOR PROIECTSUMA ALOCATA (USD)
BULANCEA MIRCEA30000

Descrierea proiectului:
PROIECTUL A URMARIT OPTIMIZAREA TEHNICILOR DE PREDARE SI METODELOR DE EVALUARE IN COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTARA PENTRU PREGATIREA SPECIALISTILOR IN DOMENIUL TEHNOLOGIEI SI CONTROLULUI CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE. SE ARE IN VEDERE FORMAREA CAPACITATILOR INTELECTUALE, DEZVOLTAREA SPIRITULUI DE INITIATIVA, ORIENTAREA SI DESCHIDEREA SPRE NOILE TENDINTE DE EVOLUTIE TEHNOLOGICA, FORMAREA CAPACITATILOR DE LUCRU INDIVIDUAL SI IN ECHIPA SI CONECTAREA LA FLUXUL INFORMATIONAL, TEHNOLOGIC SI TEHNIC EXISTENT LA NIVEL MONDIAL.

Date de contact:
E-mail: lacrisgl@xnet.ro
Pagina web: -
Telefon: 0236.414871

ObiectiveEchipaInstitutii partenere
Baza materiala

Laboratoare
Echipamente de specialitate
Software
Carti / Reviste
Rezultate specifice

Linii de invatamant
Software
Multimedia
Carti / Reviste
Articole
ANTROPOLOGIA ALIMENTATIEI
de IORDACHESCU GABRIELA   lucrare elaborata in cadrul proiectului.
aparuta la Editura ACADEMICA, in anul 2002.
Cod ISBN: 973-8316-33-2
Localizare: -